Luptăm pentru viață

Luptăm pentru viață este un cros caritabil ce are ca scop o strângere de fonduri pentru copii și tinerii cu insuficiență renală cronică dependenți de dializă. Banii strânși sunt destinați unei tabere de iarnă organizată cu ajutorul Asociației pentru Solidaritate și Empatie Delia Grădinaru.

 

Crosul caritabil va fi integrat în evenimentul Făget Winter Race, ce va avea loc pe 13 ianuarie și constă în parcurgerea unor trasee, pe distanțe de 3 km, 7 km și 15 km.

 

Punctul de întâlnire al participanților a fost la Baza Sportivă Unirea.

 

Tot acolo a avut loc și strângerea de fonduri, care s-a desfășurat într-un mediu foarte primitor, încărcat de energie pozitivă, la care au luat parte Moș Crăciun și Crăciunița.

 

Ideea strângerii de fonduri pentru copii și tinerii dependenți de dializă îi aparține doamnei Livia Szigyarto (stânga). „Ideea mi-a venit în timp ce alergam. Când alerg îmi vin tot felul de idei. Mai mult decât atât, mă gândesc cum pot să ajut și ce bucurie aș putea să fac. Și atunci, m-am gândit la copii dependenți de dializă și că merită să fie ajutați. În iunie intenționez să fie urmatoarea strângere de fonduri, dar o să aibă un concept diferit.”

 

 

Text/Foto: Paula Bone

Facebook Comments
Distribuie
Share on FacebookShare on Google+